Супер идеи за коридора

Business

Коя е най-пренебрегваната стая в едно жилище? Коридорът, разбира се. Независимо че е първата, която всеки един посетител на дома ни вижда.

За да избегнем лошо първо впечатление, решихме да ви представим няколко супер идеи за коридора, от които можете да почерпите вдъхновение. И не, не бива да се страхувате от процеси като къртене на стени , рязане на отвор за врата и други производни – те са само необходимата стъпка към реализирането на бленуваната крайна цел. Ако все пак се притеснявате, опитните специалисти на Кърти-Чисти-Извозва.com ще ви предоставят коректност, надеждност и качество.

Минимализмът, който прави максимално впечатление

Ако сте заклети почитатели на идеята за малко, но добре подбрани мебели и вещи в неутрални тонове, то най-вероятно вариантът за минималистичен коридор е вашата най-приемлива алтернатива. Доверете се на подбран списък от задължителни интериорни елементи като закачалка, шкаф, килим, достатъчен брой осветителни тела и огледало, като можете да разгледате необятното Интернет пространство за подходящи идеи.

Заложете на ефектно осветление

В случай че искате да внесете поне лека закачлива нотка, можете да пробвате да се заиграете с осветлението в коридора. Димирането например би било доста добър ефект за гостите, особено ако се съчетае с по-смели и нетрадиционни осветителни тела и ключове за управление.

Цветовете имат значение

Практичното решение е да подберете тъмни цветове за вашия коридор, които ще се съчетават добре помежду си, но няма да изискват кой знае каква поддръжка. Светлите тонове са красиви и нежни, способни да вдигнат класата на всяко жилище, но ще трябва да им обръщате почти ежедневно внимание от гледна точка на чистотата.

Добре подбраното изкуство би издигнало коридора до нови висоти

Коридорът е подходящо място да покажете отношението си към изкуството и да закачите на подобаващи видни места любимите си картини. По ъглите можете да оставите малки масички или поставки с избрани сувенири, а защо не и семейни снимки или цветя? Коридорът като помещение ви дава много възможности за интериорно акцентиране, използвайте ги мъдро.

Коридорът като мини всекидневна – защо не?

И не на последно място, ние сме страстни привърженици и на идеята за коридора като мини хол или чакалня, в който да се поместят мебели за сядане плюс масичка, като по този начин се формира своеобразен кът за почивка на гостите и членовете на домакинството. Решение, което намираме едновременно за практично и стилно. Каква по-добра комбинация? Естествено, съчетанието е възможно само при наличие на съответното пространство, в противен случай би донесла по-скоро битови неудобства и неволи.

Оцени този ресурс:
( No ratings yet )
ВИТОШКА
Add a comment