Положителни и отрицателни свойства на асфалта

Business

Независимо дали планирате асфалтиране на паркинг , двор или друга площ, то асфалтирането най-добрата опция, която можете да изберете. Особено с подходящ и коректен изпълнител, гарантирано ще си осигурите здраво и надеждно покритие. 

Асфалтовата настилка е смес от камъни, пясък и течен асфалтов цимент. Тези компоненти се нагряват и смесват заедно в точни пропорции, за да се създаде правилният баланс и консистенция. Добавя се към подготвена основа, докато е още горещ.

Сред основните плюсове на асфалта е бързия монтаж и възможността максимално скоро да влезе в експлоатация. Общо взето в рамките на 24 часа, ще можете да шофирате, паркирате или разхождате по чисто нов асфалт. Процеса на асфалтиране е сравнители по-евтин в сравнение с бетонирането. Поддръжката на асфалта е по-лесна. Ако се пропука, ремонта е бърз и лесен. С помощта на запечатващо покритие, можете да поправите пукнатините. Асфалтът е проектиран да се свива и разширява, така че е по-малко повлиян от екстремно налягане, температура или движение на повърхността.

Асфалтовата настилка не издържа толкова дълго, колкото бетона.  Асфалтираните повърхности обикновено изискват повече поддръжка от бетона; например нанасянето на уплътнения трябва да се извършва на всеки три години.

Оцени този ресурс:
( No ratings yet )
ВИТОШКА
Add a comment