Сини сливи – ползи и вреди

Край София

Сините сливи засищат, полезни са, достъпни са!

Експертите от фирма Магия 2004 ЕООД споделят за предимствата на сините сливи и техните недостатъци.

Фирмата е процъфтяваща фирма, занимаваща се с покупко-продажбата, отглеждането и преработката на сушени сини сливи. Предприятието стартира своята дейност като роден земеделски бизнес, но от началото на своето развитие преследва постигането на обществено значими каузи и смели амбиции за развитие.

Любопитно е да кажем, че Магия 2004 ЕООД започва своята дейност през 2020 година в град Средец по инициатива на Програмата за развитие на селските райони. Инвестициите от проекта осигуряват на Магия 2004 ЕООД иновативна технология, подходяща за изсушаването на сини сливи и други земеделски продукции. По време на своето развитие, компанията се придържа изцяло към целите на програмата – залага на въвеждането на нови продукти и технологии, стреми се към подобряване на качеството и оптималното използване на факторите за производство, грижи се за опазване на околната среда и спазва европейските стандарти за качество. Основните цели на компанията Магия 2004 ЕООД са да разшири своята дейност, като увеличи сезонността на земеделската продукция и се специализира в сушенето на още земеделски култури. Фирмата Магия 2004 ЕООД преследва тези амбиции, като поддържа контакт с местни производители в град Средец и търси нови инвеститори. Освен разширяване на дейността, предприятието се стреми да модернизира своята фабрика и да открие повече работни места, като увеличи заетостта в региона. Магия 2004 ЕООД приоритизира развитието на Община Средец, като от стартирането на своята дейност допринася значително за подпомагането на местното население. Фабриката за сушени сливи предлага работни места, като същевременно заплаща обучения с цел квалификация на работната сила.

Още от самото стартиране на дейност 2004 ЕООД носи съществени приноси за местното население, като намалява нивата на дребна престъпност, увеличава доходността и предлага работна заетост. С усилията и постиженията си през годините, фирма Магия 2004 ЕООД се превръща в пример за роден бизнес със завидни амбиции да удовлетвори обществения интерес, да подобри качеството на живот и да популяризира значимостта на българската земеделска продукция.

Фирмата има не само икономически планове за развитие, но и се стреми да бъде в принос за преборването на демографската криза.

И така, да кажем няколко думи и за сините сливи.

Съставките сорбитол и исатин, които се съдържат в сините сливи регулират функциите на храносмилателната система и се използват като ефикасно средство срещу запек. Отделно от това високото съдържание на витамин С в сините сливи помага на тялото да се бори срещу инфекциите, възпаленията и свободните радикали. Сините сливи са полезни и за зрението.

Помагат и за по-здраво сърце.

Чудесни са и за отслабване!

Оцени този ресурс:
( No ratings yet )
ВИТОШКА
Add a comment