Шалом Мнения за ВиК фирмата, оперираща в София

София

Шалом ВиК е високо ценена ВиК компания, която обслужва района София. Техните доволни клиенти хвалят професионалното им обслужване, конкурентни цени, бърза реакция, широк спектър от услуги и внимание към детайла. Ако търсите надеждна водопроводна компания, която може да отговори на вашите нужди ефективно и професионално, не търсете повече от Шалом ВиК.

Използвах услугите на Шалом за ремонт на теч в кухнята ми и съм напълно доволен от тяхното обслужване! Те пристигнаха навреме, диагностицираха проблема бързо и го разрешиха ефективно. Цената беше разумна и те почистиха след себе си. Бих ги препоръчал на всеки! Ивана А.

“Наскоро имахме проблем с канализацията в банята и се обърнахме към Шалом. Техникът им пристигна в рамките на същия ден и бързо идентифицира и реши проблема. Бяха учтиви, чисти и свършиха отлична работа. Благодаря ви, Шалом ВиК” – Емили Т.

“Открих теч под мивката в моята кухня и се свързах с Шалом . Те дойдоха бързо, определиха проблема и го поправиха ефективно. Цената беше справедлива и те бяха много внимателни. Много благодарен за тяхната помощ!” – Георги Г.

Работя с Шалом от години и винаги мога да разчитам на тях за качествени ВиК услуги. Последният път, когато използвах техните услуги за ремонт на канал, техникът дойде бързо, идентифицира проблема и го поправи ефективно. Те са истински професионалисти и аз високо ценя тяхната работа” – Иван В., управител на ресторант в София.

Ето още позитивни мнения за Шалом ВиК в София:

1. Иван Петров:

“Шалом ЕООД са истински професионалисти! Имах проблем с теч в банята си и те го отстраниха бързо и ефикасно. Цената беше справедлива и получих гаранция за работата им. Препоръчвам ги на всички, които търсят надежден ВиК сервиз в София.”

2. Мария Георгиева:

“Шалом ЕООД ми смениха бойлера ми и съм много доволна от тяхната работа. Бяха много бързи, учтиви и ефикасни. Цената беше конкурентна и получих гаранция за бойлера. Препоръчвам ги на всички, които търсят ВиК услуги в София.”

Шалом – още мнения вижте във видеото:

Финални думи

В обобщение, Шалом ЕООД е високо ценена водопроводна компания, която предлага първокласно обслужване на клиентите, широка гама от услуги и конкурентни цени. Тяхната отдаденост на удовлетвореността на клиентите и техния опит в индустрията ги правят идеален избор за всички ваши водопроводни нужди. По-горе видяхте мнения за Шалом, като вярваме, че ще те Ви помогнат да вземете адекватно решение!

Можете да поискате оферта още днес на телефон  0884277625

Референции:

Шалом мнения – още мнения от доволни клиенти за Шалом ЕООД

Отзиви от клиенти за ВиК в София – мнения, публикувани в изданието NaSelo.net

Ласкави отзиви за ВиК фирма Шалом ЕООД в изданието Topbg.org, публикувани на 20 март 2024 г.

Оцени този ресурс:
( 2 assessment, average 5 from 5 )
ВИТОШКА
Add a comment