Полите отново са на мода!

София

Както казват големите дизайнери по света: „Следвайте най-новите тенденции! Бъдете в мода!“ Полите са еталон за женственост и красота през цялото си съществуване и никога не са излизали от мода. Те са били носени и обичани от жени от всички поколения и възрасти.

Веднага след като модните дизайнери не експериментират: и с дължина, и с тъкани, и с цветя. В момента има много богат избор на елегантни и стилни от дизайни и стилове за всеки вкус, джоб и най-важното – за почти всяка фигура. Правилно избраният μακριές φούστες  модел не само ще скрие недостатъците, но и ще подчертае предимствата на вашата фигура. Можете умело да скриете извивката, пълнотата или, напротив, да покажете стройността на краката.

В съвременния свят жените носят поли не само за работа в офиса, но и за някои важни събития, партита и празници. Все пак полата е тази, която прави една жена очарователна и привлекателна, така че защо да не я използвате!

За да не се изгубите в такова голямо разнообразие от модели, помислете за най-популярните от тях и тогава вече ще изберете най-печелившия модел за вашата фигура.

Така:

Пола с A-силует не само ще подчертае талията, но и визуално ще издължи фигурата ви. Този модел е много подходящ за слаби жени с нисък ръст. Дължината може да бъде избрана от коленете до глезените – всичко зависи от вашите предпочитания. Материалът също не диктува никаква строгост: може да се носи до дънкови модели.

Полата тип молив стои страхотно на слаби и високи жени, защото именно този модел „разкрива“ силуетите на вашата фигура. Дори тинейджърите обичат да се обличат с черни σχολικές φούστες. Тесен, обгръщащ бедрото, дължината може да варира от малко над коляното до средата на прасеца. Можете също така да изберете да изрежете както предната, така и задната част на полата. Полата тип молив, изработена от кадифена материя, е най-новото модно изявление тази година!

поли с големи размери

Плисираните поли са истинска находка за жени, склонни към пълнота. Изкуствено създадените гънки, леко спускащи се от талията, умело прикриват недостатъците на фигурата и подчертават вашата елегантност. Дължината на полата до коленете или малко над коленете на този модел ще изглежда по-изгодна. За жени с широк ханш препоръчваме да избират поли с висока талия, тъй като това визуално ще я стесни и ще я направи по-стройна.​

Асиметричните поли са подходящи за тези, които обичат да ходят на клуб, партита или просто да се разхождат, тъй като дизайнът може да бъде всякакъв – всичко зависи от вашите желания. Поли от памучен плат ще бъдат най-добрият избор. Добре подбраният дизайн ще ви даде ярък и необичаен образ и ще ви накара да изглеждате много години по-млади и по-привлекателни!

И, разбира се, в нашия онлайн магазин можете да изберете пола, която отговаря на стила и цвета.

Оцени този ресурс:
( No ratings yet )
ВИТОШКА
Add a comment