Пачове за очи – Видове, ефективност, правила за употреба

България


Първо, красиво представляват пачовете за очи?

Днес всички се впечатлявате на красивите влогърки, представящи поредното си видео, иглеждайки зашеметяващо, нали така? Причината се крие в това, че те са свежи, ползват пачове за очи, които са с доказано добри свойства, такива, които подхранват иначе натоварената и иморена кожа.

Истината е, че кожата в областта на очите се характеризира с това, че е тънка, нежна и деликатна, а именно с подобни пачове за очи можете да стане свежа, еластична и добре изглеждаща.

Тъмните кръгове под очите

Всички сте виждали дами, особено в напреднала възраст, които имат кръгове под очите. Какво говорят те? Това означава, че кожата им е уморена, липсва хидратация и витамини. Пачове за очи могат да помогнат много за да се предотврати този тип проблем!

Ето и някои от по-важните свойства на пачовете за очи:

  • Те служат а овлажняване – за склонни към суха кожа (за ежедневна грижа);
  • Те придават изглаждащ ефект, подобен на ефекта на инжекционните процедури (краткосрочни);
  • Чрез пачове а очи може да се премахне ефекта на подпухналост на кожата;
  • Пачовете служат за подхранване и лечение;
  • Позволяват избелване на кожата и премахване на петна, появили се при по-възрастните дами.

Как се появиха пачовете за очи?

Пачовете за очи намериха място в България благодарение на държавата Южна Корея. Корейската козметика се характеризира с това, че изключително много подпомага кожата и придава наистина съвършен вид.

Как работят пачовете за очи?


Тайната на лепенките е в плътното прилягане и активния състав, с който са импрегнирани. Трябва да се има предвид, че този активен състав често не е по-нисък по концентрация от овлажняващите или анти-стареещите серуми. В зависимост от проблемите, които са предназначени да решат, съставът, разбира се, се променя.

  • Витамини, пантенол, масла – подпомагат възстановяването и укрепването на кожата;
  • Пептиди – за повишаване на еластичността;
  • Екстракти от живовляк, алое, лайка – за облекчаване на раздразнението и успокояване.

Това не е целият списък с активни съставки, някои производители добавят уникални формули: пчелно млечице, центела азиатска, екстракт от зелен чай, сок от алое, змийска отрова, водорасли, коензим Q10, колаген, сок от бамбук, витамини А, С, Е, лотос екстракт, агаве и много други компоненти.

Оцени този ресурс:
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ВИТОШКА
Add a comment