Малки кухненски уреди от MixHoReCa

Тигани Заведения

MixHoReCa.com предлага на Вашето внимание изключително разнообразие от професионални малки кухненски уреди, подходящи за вашите ресторанти, заведения, барове, дори за домовете …

Само за потребителите на Витошка ком, MixHoReCa.com представя промоция на тигани с 25% намаление

Предстоят много празници! Предстои Черен петък, коледните, новогодишни празници, празникът на банкера и много други! Сега е точното време да подсигурите качествено оборудване на заведението, което управлявате.

От MixHoReCa.com напомнят, че е добре да разгледате серията тигани Rhino, тъй като имат много предимства пред останалите продукти, пригодени за професионална употреба в кухнята.

Чрез тиганите, предлагани онлайн, можете да си спестите времеемката процедура по омасляване! С тиганите Rhino любимите ви ястия са особено ароматни.

Как да изберете подходящи тигани, тенджери и други малки кухненски уреди за професионална кухня?

  • Определете бюджет
  • Тествайте, дали са с удобна дръжка – особено важно нещо за тигани, тенджери, кухненски ножове, вилици, лъжици и други.
  • Внимателно проучете от какъв материал са направени уредите.
  • Съобразете типа уреди за конкретните котлони, често, индукционните котлони имат изисквания към материали, от които да са направени уредите.
  • Попитайте дали продуктите могат да се мият в съдомиялна, или трябва задължително това да става ръчно.
  • Бъдете смели, консултирайте се с експерти.

Покупката на професионални уреди за кухня, без значение, дали говорим за посуда, или за тигани, тенджери, печки, рафтове, не е ника лесна. Трябва си опит, трябва и познания в областта. Винаги можете да се консултирате с експерт на MixHoReCa.com, който да Ви разясни подробности, касаещи даден модел продукт.

И все пак, имайте предвид, че онлайн винаги е било и ще бъде по-лесно да пазарувате! В това число и уреди за професионалната кухня.

И така, търсете нещо трайно, с дебело дъно, добре полирано, с добро съотношение между цена и качество.

Именно продукти, предоставени от магазин MixHoReCa.com.

Помислете за покпука на комплект тигани с тенджери, тъй като по този начин можете да спечелите! Често цените на комплекти професионални уреди са по-евтини, отколкото когато поръчвате един продукт, отделно.

С какво професионалните тигани се отличават от тези за домакинска употреба?

Тиганите за професионална употреба са проектирани и създадени за ежедневно натоварване с огромен интензитет, докато тези, за домашна употреба са създадени за употреба 3 пъти в седмицата.

Сами се досещате, че и като дизайн, и като материал, професионалните тигани се отличават с изключителна здравина.

Много е важно, когато подсигурите професионални тигани и тенджери, те да служат дълго време на кулинарите, тъй като към тях се привиква.

Оцени този ресурс:
( 1 assessment, average 5 from 5 )
ВИТОШКА
Add a comment